عطاری نسیم

عطاری آنلاین نسیم

عطاری نسیم

عطاری آنلاین نسیم

روغن آرگان چیست؟

روغن ارگان در قرن ها به عنوان یک عنصر پخت و پز در مراکش شناخته شده است - نه تنها به دلیل طعم ظریف و نادری آن، بلکه از طیف گسترده ای از مزایای سلامتی بالقوه آن است.

این روغن به طور طبیعی گیاهی از هسته میوه درخت ارگان گرفته شده است.

اگر چه بومی به مراکش، روغن آرگان در حال حاضر در سراسر جهان برای انواع مختلفی از لوازم آشپزی، آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

این مقاله 12 مورد از مهمترین مزایای بهداشت و استفاده از روغن آرگان را توضیح می دهد.

1. حاوی مواد مغذی ضروری است

روغن آرگان عمدتا از اسیدهای چرب و انواع ترکیبات فنلی تشکیل شده است.


Image result for argan oil properties

اکثریت چربی روغن آرگن از اسید اولئیک و لینولئیک (1) می آید.


تقریبا 29 تا 36 درصد از اسید چرب روغن آرگان از اسید لینولئیک یا امگا 6 می آید که منبع خوبی از این مواد مغذی ضروری است (1).


اسید اولئیک، هرچند نه ضروری است، ترکیبی از ترکیبات اسید چرب روغن آرگان را 43 تا 49 درصد تشکیل می دهد و همچنین یک چربی بسیار سالم است. اسید اولئیک در روغن زیتون یافت می شود که اثر مثبت آن بر سلامت قلب (1، 2Trusted Source) شناخته شده است.


علاوه بر این، روغن آرگان یک منبع غنی از ویتامین E است که برای پوست سالم، مو و چشم مورد نیاز است. این ویتامین همچنین دارای خواص آنتیاکسیدان قوی (1) است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.